online gyógytorna

Az online gyógytorna konzultáció során videohíváson keresztül beszéljük meg a panaszokat, illetve ismerteti velem a páciens a leleteit. Az online mozgásterápia előnye, hogy nem megy el idő az utazással, Ön saját otthonában kényelmesen, biztonságosan végezheti a tornát. A problémától függően megbeszéljük, hogy milyen rendszerességgel szükséges videóhívásos konzultáció ahhoz, hogy továbbhaladjunk a terápiával, vagy szükség esetén módosítsuk az eddig megtanult feladatsort. 

Az online gyógytornát azoknak a pácienseimnek ajánlom, akik a távolság, vagy bármilyen más ok miatt nem, vagy csak ritkán szeretnének személyesen találkozni. A legtöbb mozgásszervi megbetegedés vagy műtét után a rehabilitáció megoldható online formában is, bár igaz, kevésbé hatékony, mint a személyes gyógytorna. Az ülőmunka kapcsán kialakult enyhébb nyak-, hát- és derékfájdalom esetén a gerinctorna végezhető videóhíváson keresztül online konzultációval, viszont erős, karba, vagy lábba sugárzó fájdalom, zsibbadás, vagy szédülés esetén orvosi kivizsgálást követően személyes gyógytorna javasolt!

PÁCIENSEIM MONDTÁK

"Gabika 1 évvel ezelőtt tanította meg számomra a McKenzie tornát. Kétségbe esve fordultam hozzá, hisz orvosaim nem sok reménnyel biztattak. Ő volt az utolsó reményem, hogy segítségével önálló életet tudjak a továbbiakban is élni. Egyértelmű szaktudása mellett nagyon fontos volt számomra kedves, türelme és végtelenül megbízható jelleme. Mindent aprólékosan és érthetően megmutatott, elmagyarázott számomra. Segítségével annyira el tudtam sajátítani a tornát, hogy otthonomban is folytatni tudtam azt. Egészségügyi állapotom azóta is javulófélben van, elkerülve az orvosok által festett negatív képet. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Gabikát, akire mai napig jó szívvel és hálásan gondolok."
Éva néni (73 éves)
"Sokszor egy embernek a saját akaratereje kevés: ha tudván tudja is, hogy tornáznia kell, hogy ne veszítsen a fizikai erejéből, felépüljön az izomrendszere, amit valami miatt elvesztett. Ez az, amiben nagyot tud lendíteni Gabi az emberen. Kellő szigorral és nagy kedvességgel végezteti el azokat a gyakorlatokat, amik fokozatosan erősítenek, és a felepülésemhez vezettek. Bárkinek teljes szívemből ajánlom, hiszen jól tudja a szakmáját és pontosan, komoly hivatástudattal dolgozik. Köszönöm a munkáját, és sok sikert kívánok neki."
B. Beáta
"2020 februárban és novemberben térd protézis műtéten estem át. Orvosom tanácsára kezdtem el a gyógytornát. Én Kunné Vámos Gabriellát hívtam fel és kértem a segítségét, akit egy jó ismerősöm ajánlott. Rendkívül ügyes, jól ért a munkájához, így mostanra már elhagyhattam a mankóimat. A kiemelkedő tudásának és kitartásának köszönhetően ma már köszönöm, jól vagyok!"
Irénke (65 éves)
"Gabriellát 15 éves lány gerincferdülésével kerestük fel. Az egyéni állapotfelmérés és az orvosi lelet áttanulmányozása után kezdte meg a speciális gyakorlatok betanitását lépésről lépésre. Közvetlen személyisége türelemmel és nagy szakértelemmel párosul. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonló problémája van!"
Z. Ági

Forduljon hozzám bizalommal!

HÍVÁS MOST