RÓLAM

Vámos gabriella

ANTSZ engedéllyel rendelkező gyógytornász
Szeged

Kunné Vámos Gabriella gyógytornász és úszásoktató vagyok. 2008-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg gyógytornász-fizioterapeuta diplomámat. Azóta folyamatosan dolgozok gyógytornászként. 

Szakmai tapasztalatot először egy budapesti rendelőintézetben szereztem, ahol reumatológiai, traumatológiai és ortopédiai betegek kezelését végeztem. Ezt követően Szegeden, az Odú Korai Fejlesztő Központban dolgoztam, ahol főként megkésett mozgásfejlődésű gyerekeket fejlesztettem, illetve nekik tartottam hidroterápiás foglalkozásokat. Majd Házi Szakápoló Szolgálatok keretében az otthoni rehabilitációban nyújtottam segítséget a betegeknek. 

Munkámban nagy hangsúlyt fektetek a preventív gyógytorna szerepére is: az elhízás, az ülőmunka, a helytelen testtartás és a stresszes életmód okozta panaszok megszüntetésére. Szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem különböző konferenciákon, szakmai napokon és előadásokon való részvételemmel, ahol elsajátítom a legújabb kezelési eljárásokat, hogy a leghatékonyabb módszerekkel tudjam a pácienseimet kezelni. Úgy érzem, hogy lelkiismeretes munkámmal, empátiás készségemmel sikerült az eddigi pácienseim bizalmát, elégedettségüket kiérdemelnem, így bízom abban, hogy amennyiben gyógytornászt keres, Ön is megtisztel bizalmával.

Gyógytornász

Úszásoktató

Édesanya

szakmai továbbképzéseim

2023
Hegkezelés
(Oriolus-Med)

2023
BOSU a rehabilitációban
(BOSU- Hungary)

2021
FDM1 Fascia Disztorziós Modell
(Orious –Med)

2021
Kinematic Taping
(3NS TEX)

2010
Mc Kenzie tanfolyam – A kurzus
(McKenzie Intézet)

2009
3D Scoliosis Terápia Tanfolyam – Schroth rendszer alapján
(SpineArt)

2009
Kismama, Baba-Mama torna
(Boglárka Gyógytorna Bt.)

2009
Hidroterápia a koragyermekkori intervencióban
(Nemzetközi Konferencia)

PÁCIENSEIM MONDTÁK

"Gabika 1 évvel ezelőtt tanította meg számomra a McKenzie tornát. Kétségbe esve fordultam hozzá, hisz orvosaim nem sok reménnyel biztattak. Ő volt az utolsó reményem, hogy segítségével önálló életet tudjak a továbbiakban is élni. Egyértelmű szaktudása mellett nagyon fontos volt számomra kedves, türelme és végtelenül megbízható jelleme. Mindent aprólékosan és érthetően megmutatott, elmagyarázott számomra. Segítségével annyira el tudtam sajátítani a tornát, hogy otthonomban is folytatni tudtam azt. Egészségügyi állapotom azóta is javulófélben van, elkerülve az orvosok által festett negatív képet. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Gabikát, akire mai napig jó szívvel és hálásan gondolok."
Éva néni (73 éves)
"Sokszor egy embernek a saját akaratereje kevés: ha tudván tudja is, hogy tornáznia kell, hogy ne veszítsen a fizikai erejéből, felépüljön az izomrendszere, amit valami miatt elvesztett. Ez az, amiben nagyot tud lendíteni Gabi az emberen. Kellő szigorral és nagy kedvességgel végezteti el azokat a gyakorlatokat, amik fokozatosan erősítenek, és a felepülésemhez vezettek. Bárkinek teljes szívemből ajánlom, hiszen jól tudja a szakmáját és pontosan, komoly hivatástudattal dolgozik. Köszönöm a munkáját, és sok sikert kívánok neki."
B. Beáta
"2020 februárban és novemberben térd protézis műtéten estem át. Orvosom tanácsára kezdtem el a gyógytornát. Én Kunné Vámos Gabriellát hívtam fel és kértem a segítségét, akit egy jó ismerősöm ajánlott. Rendkívül ügyes, jól ért a munkájához, így mostanra már elhagyhattam a mankóimat. A kiemelkedő tudásának és kitartásának köszönhetően ma már köszönöm, jól vagyok!"
Irénke (65 éves)
"Gabriellát 15 éves lány gerincferdülésével kerestük fel. Az egyéni állapotfelmérés és az orvosi lelet áttanulmányozása után kezdte meg a speciális gyakorlatok betanitását lépésről lépésre. Közvetlen személyisége türelemmel és nagy szakértelemmel párosul. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonló problémája van!"
Z. Ági
HÍVÁS MOST