egyéni gyógytorna

Egyéni gyógytorna Szeged és vonzáskörzetében. Úgy gondolom, hogy a pontos és hatékony kezelés alapja az egyéni gyógytorna, amelynek nagy előnye a csoportossal szemben, hogy csak egy emberre fókuszálva, az ő problémájával specifikusan foglalkozom. A kezelés mindig egyénre szabottan történik, szem előtt tartva a beteg állapotát, erőnlétét, adott esetben a beteg és a családtagok hozzáállását és kéréseit. Első alkalommal a beteget megvizsgálom, részletesen kikérdezem, amennyiben vannak leletei, azokat áttekintem. Az elérni kívánt célokat közösen határozzuk meg, amely tekintettel van a beteg állapotára és illeszkedik az életviteléhez is. Kizárólag a közös munka hozhat sikeres eredményt, a beteg kitartása és gyógyulni akarása a legfontosabb a rehabilitációban.

Egyéni gyógytorna esetén a beteg állapotától függően 30-50 perces kezelés keretében történik a foglalkozás. Lehetőség van arra is, hogy néhány alkalom alatt betanítsam a gyógytornát, amelyet később otthon rendszeresen végezhet. Ha Ön vagy kedves ismerőse Szegeden lakik, és gyógytornára lenne szüksége akár megelőzés, fitten tartás, akár gyógyulás, rehabilitáció céljából, hívjon bizalommal, kérésére házhoz is megyek. 

Elsősorban a következő betegségek, kórképek kezelésével foglalkozom: 

  • Reumatológiai megbetegedések kezelése: Porckorongsérv; Porckorong kopás, Csigolyacsuszamlás, Csigolyaív szakadás; Nyak-, hát-. váll-, végtag- és derékfájdalmak kezelése; Lumbágó; Csontritkulás megelőzése és kezelése
  • Ortopédiai elváltozások kezelése: Gerincferdülés (Scoliosis, Scheuermann-kór); Hanyag testtartás / Tartáshibák; Csípő-, térdprotézis beültetés utáni rehabilitáció; Lúdtalp
  • Traumatológiai esetek kezelése: Baleset utáni rehabilitáció (Végtagtörések, Ficamok, Szalagszakadás); Gerincműtét; Sportsérülések rehabilitációja 
  • Neurológiai kórképek esetén: Sclerosis multiplex; Parkinson-kór; Alzheimer-kór; Stroke

PÁCIENSEIM MONDTÁK

"Gabika 1 évvel ezelőtt tanította meg számomra a McKenzie tornát. Kétségbe esve fordultam hozzá, hisz orvosaim nem sok reménnyel biztattak. Ő volt az utolsó reményem, hogy segítségével önálló életet tudjak a továbbiakban is élni. Egyértelmű szaktudása mellett nagyon fontos volt számomra kedves, türelme és végtelenül megbízható jelleme. Mindent aprólékosan és érthetően megmutatott, elmagyarázott számomra. Segítségével annyira el tudtam sajátítani a tornát, hogy otthonomban is folytatni tudtam azt. Egészségügyi állapotom azóta is javulófélben van, elkerülve az orvosok által festett negatív képet. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Gabikát, akire mai napig jó szívvel és hálásan gondolok."
Éva néni (73 éves)
"Sokszor egy embernek a saját akaratereje kevés: ha tudván tudja is, hogy tornáznia kell, hogy ne veszítsen a fizikai erejéből, felépüljön az izomrendszere, amit valami miatt elvesztett. Ez az, amiben nagyot tud lendíteni Gabi az emberen. Kellő szigorral és nagy kedvességgel végezteti el azokat a gyakorlatokat, amik fokozatosan erősítenek, és a felepülésemhez vezettek. Bárkinek teljes szívemből ajánlom, hiszen jól tudja a szakmáját és pontosan, komoly hivatástudattal dolgozik. Köszönöm a munkáját, és sok sikert kívánok neki."
B. Beáta
"2020 februárban és novemberben térd protézis műtéten estem át. Orvosom tanácsára kezdtem el a gyógytornát. Én Kunné Vámos Gabriellát hívtam fel és kértem a segítségét, akit egy jó ismerősöm ajánlott. Rendkívül ügyes, jól ért a munkájához, így mostanra már elhagyhattam a mankóimat. A kiemelkedő tudásának és kitartásának köszönhetően ma már köszönöm, jól vagyok!"
Irénke (65 éves)
"Gabriellát 15 éves lány gerincferdülésével kerestük fel. Az egyéni állapotfelmérés és az orvosi lelet áttanulmányozása után kezdte meg a speciális gyakorlatok betanitását lépésről lépésre. Közvetlen személyisége türelemmel és nagy szakértelemmel párosul. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonló problémája van!"
Z. Ági

Forduljon hozzám bizalommal!

HÍVÁS MOST