alakformáló torna

Az alakformáló torna rövid távú hatása a jobb közérzet mellett zsírbontás és a feszes izmok elérése, a hosszútávú hatása többekközött az időskori mozgásszervi problémák kialakulásának megelőzése. A minden izomcsoportot megmozgató torna során javul az állóképesség, fejlődik az egyensúlykészségünk is. A változatos gyakorlatokkal és a különböző eszközök használatával az egész testet átmozgatjuk, izmokat erősítjük, tónusát fokozzuk,így érjük el alakformáló hatását. Az órán használt eszközök lehetnek pl: BOSU, step pad, gumiszalag, kézisúlyzó, TRX, softball, dynair párna vagy éppen „csak” a saját testsúlyt felhasználva erősítünk.

Az alakformáló torna lehet dinamikusabb, kardió jellegű vagy lassabb tempójú egyaránt, aszerint, hogy mi a pácienssel együtt kitűzött célunk. Az edzés mellett nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az órákon átadjam a gyakorlatok helyes kivitelezésének módját a hozzájuk tartozó légzéstechnikával együtt, hiszen így tudjuk a legjobb eredményt elérni. A tréning alatt különös figyelmet kap a testtudat fokozása és a tartás javítása, melyeket a hétköznapi életünkbe is be tudunk építeni. Különösen ajánlom ezt az óratípust azoknak a pácienseknek, akiknek akár korábbi sérülés, műtét vagy akár egy császármetszés miatt több figyelemre lenne szüksége és szeretné gyógytornász segítségét kérni.

PÁCIENSEIM MONDTÁK

"Gabika 1 évvel ezelőtt tanította meg számomra a McKenzie tornát. Kétségbe esve fordultam hozzá, hisz orvosaim nem sok reménnyel biztattak. Ő volt az utolsó reményem, hogy segítségével önálló életet tudjak a továbbiakban is élni. Egyértelmű szaktudása mellett nagyon fontos volt számomra kedves, türelme és végtelenül megbízható jelleme. Mindent aprólékosan és érthetően megmutatott, elmagyarázott számomra. Segítségével annyira el tudtam sajátítani a tornát, hogy otthonomban is folytatni tudtam azt. Egészségügyi állapotom azóta is javulófélben van, elkerülve az orvosok által festett negatív képet. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Gabikát, akire mai napig jó szívvel és hálásan gondolok."
Éva néni (73 éves)
"Sokszor egy embernek a saját akaratereje kevés: ha tudván tudja is, hogy tornáznia kell, hogy ne veszítsen a fizikai erejéből, felépüljön az izomrendszere, amit valami miatt elvesztett. Ez az, amiben nagyot tud lendíteni Gabi az emberen. Kellő szigorral és nagy kedvességgel végezteti el azokat a gyakorlatokat, amik fokozatosan erősítenek, és a felepülésemhez vezettek. Bárkinek teljes szívemből ajánlom, hiszen jól tudja a szakmáját és pontosan, komoly hivatástudattal dolgozik. Köszönöm a munkáját, és sok sikert kívánok neki."
B. Beáta
"2020 februárban és novemberben térd protézis műtéten estem át. Orvosom tanácsára kezdtem el a gyógytornát. Én Kunné Vámos Gabriellát hívtam fel és kértem a segítségét, akit egy jó ismerősöm ajánlott. Rendkívül ügyes, jól ért a munkájához, így mostanra már elhagyhattam a mankóimat. A kiemelkedő tudásának és kitartásának köszönhetően ma már köszönöm, jól vagyok!"
Irénke (65 éves)
"Gabriellát 15 éves lány gerincferdülésével kerestük fel. Az egyéni állapotfelmérés és az orvosi lelet áttanulmányozása után kezdte meg a speciális gyakorlatok betanitását lépésről lépésre. Közvetlen személyisége türelemmel és nagy szakértelemmel párosul. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonló problémája van!"
Z. Ági

EMAIL
vamos.gabriella@gmail.com

TELEFON
+36209436062

Kunné Vámos Gabriella – Gyógytornász, Úszásoktató
Rendelés Helyszíne: Szeged-Alsóváros Vagy Az Ön Otthona
Bővebb Információért Kérem Hívjon Bizalommal!

HÍVÁS MOST